Dijkstra Fysiotherapie

(Sport)blessure?

Heb je last van je enkel? Doen bepaalde rugbewegingen pijn? Of heb je een knieblessure opgelopen tijdens het sporten? Dijkstra Fysiotherapie helpt je, samen met Victorie Plaza, van je klachten af.

Door slechte trainingstechnieken of een verkeerde beweging kun je gauw geblesseerd raken. Het gevolg: een paar weken niet trainen en naar de fysiotherapeut. Toch? Dijkstra Fysiotherapie gelooft dat het anders kan. Makkelijker. Met de komst van het gratis inloopspreekuur wordt de drempel voor mensen met (pijn)klachten of blessures verlaagd. Vaak kan een eenvoudige tip of een aanpassing in je training al voldoende zijn.

Hoe kan ik me aanmelden?

Neem contact op met Dijkstra Fysiotherapie 072 5400 600.  Geef aan van welke klacht(en) of blessure(s) je last hebt en wij kijken welke specialist jou de hulp kan geven die je nodig hebt. We weten hoe vervelend het is om geblesseerd op de bank je blijven zitten – dus maak werk van je pijn! In veel gevallen hoef je niet direct naar de fysiotherapeut maar zijn aangepaste oefeningen al voldoende.

Speciaal voor jou

Dijkstra Fysiotherapie werkt nauw samen met fitnesstrainers en bewegingsexperts van Victorie Plaza Sport en zet bovendien eigen specialisten in. Alles om jou zo snel mogelijk weer in beweging te krijgen.

Over Dijkstra Fysiotherapie

Het team van Dijkstra Fysiotherapie bestaat uit verschillende specialisten met liefde voor hun vak. Persoonlijke aandacht en goede begeleiding zijn de belangrijkste pijlers: het draait om jou. Dijkstra Fysiotherapie richt zich steeds meer op verschillende specialisaties, zodat je altijd de beste zorg krijgt. Naast (sport)blessures kun je bij Dijkstra Fysiotherapie terecht voor massages, medical taping, dry needling, oedeemtherapie, (sport)fysiotherapie en manuele therapie.

Kijk voor meer informatie op www.dijkstrafysiotherapie.nl