Horeca

Geachte (sportieve) gast, welkom bij Vip Plaza

Een sportcentrum is niet compleet zonder goede en gezellige horecafaciliteit. Victorie Plaza heeft er met een gezellige bar, sfeervolle open haard en trendy uitstraling voor gezorgd dat het onze gasten aan niets ontbreekt.
In ons stijlvolle sportcafé, genaamd ‘Vip Plaza’, kun je onder het genot van een verse kop koffie, bijzonder biertje of goed glas wijn even gezellig nakletsen. En terwijl jij je ontspant, kijk je door de grote ramen fantastisch uit op de inspanning van collega-sporters.

Het Vip Plaza-team is u graag van dienst voor het bereiden van een heerlijk kopje koffie of cappuccino tot een rijkelijk belegde meergranen pistolet met Filet Americain.
In onze menukaart vindt u alle informatie over onze heerlijke broodjes, diverse koffie’s, gezonde smoothies en vele (sport)dranken.

We wensen u veel gezelligheid toe bij Vip Plaza.
Team Vip Plaza

Feestje

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Vip Plaza is niet alleen de uitvalsbasis voor sporters die na hun activiteit een lekkere versnapering of kopje koffie willen, maar zeker ook de ideale locatie voor een bedrijfsfeest of verjaardagsfeest.

Wij faciliteren groepen van 25 tot 250 personen met de meest uiteenlopende wensen: of het nu gaat om een teambuildingsdag waarbij diverse sporten verzorgd moeten worden met na afloop een lekkere BBQ tot een wat intiemer verjaardagsfeestje met een bandje of DJ. Alles is in overleg realiseerbaar.

Geïnteresseerd geraakt? Mail dan met info@victorieplaza.nl voor de vele mogelijkheden!