Personal Training

maatwerk voor succes

Bij Victorie Plaza krijg je gecertificeerde begeleiding in de fitness. De fitnessinstructeur helpt en adviseert je en stelt een passend persoonlijk trainingsschema op.
Wil je echter meer hulp bij het behalen van je doelstellingen? Met een Personal Trainer werk je één-op-één gericht samen om nog beter jouw doelen te realiseren. Je krijgt een geheel op jouw persoonlijke behoeftes en wensen afgestemd trainingsplan alsmede begeleiding.
100% Persoonlijke aandacht, trainen wanneer en hoe vaak het jou uitkomt, samen werken aan een gezonde levensstijl. Jij bepaalt en evalueert samen met je Personal Trainer de route en voortgang van je eigen ontwikkeling.
Victorie Plaza werkt samen met een zeer divers team van ervaren Personal Trainers, elk met eigen specialisaties en profiel.
Op zoek naar voedingsadvies?
Naast de personal training bieden wij ook voedingsadvies aan via het BenFit programma. Dit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!
Diverse zorgverzekeraars vergoeden het BenFit programma geheel of gedeeltelijk.

Wil je beginnen met Personal Training? Maak een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek.

Wel-Zijn, praktijk voor vitaliteit en bewustwording

foto_paula

De eerste stap naar Wel-Zijn is het besef dat je zelf verantwoordelijk bent voor je gezondheid, je groei, je persoonlijke ontwikkeling en dat je hierbij kunt kiezen voor begeleiding.

Vitaliteit. Je weet dat voldoende beweging en gezonde voeding bijdragen aan een betere conditie en een energieke uitstraling.
Wel-Zijn begrijpt dat het een uitdaging is om dit te integreren in het leven van alledag en helpt je daar graag bij met: Personal Training, Sportvasten en Strandyoga.

Bewustwording. Je bewustzijn ontwikkelen geeft daadwerkelijk inzicht in jezelf. Het leert je steeds beter te onderscheiden wat goed is voor jou en daarmee is het de basis voor bewuste keuzes in je leven!
Wel-Zijn ondersteunt jouw bewustwording onder andere door het verzorgen van een meditatiecursus en workshops voor vrouwen.

Hoe meer je in balans bent, hoe beter je kunt presteren, je zaken kunt veranderen, hoe gelukkiger je bent. Wel-Zijn helpt je daar graag bij!

Harte groet,

Paula
www.wel-zijn.nu

Judie & Arjan

fitja
Ten eerste; Super goed dat je de eerste stap genomen hebt voor een fittere en gezondere toekomst.
Onze namen zijn Judie en Arjan en vormen samen het bedrijf Fitja. Wij begeleiden al jaren met veel plezier mensen die zich fitter en gezonder willen voelen.

Arjan zal met name betrokken zijn bij het geven van de personal trainingen, het schrijven van het programma en het geven van adviezen en bijscholing omtrent training en voeding. Dit is ontstaan vanwege zijn eigen topsportachtergrond en het behalen van meerdere diploma’s waaronder zijn Bachelor of Sport and Physical Education aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel geeft hij op verschillende locaties van Alkmaar tot Volendam gemiddeld 30 trainingen per week.
Judie is meer betrokken bij het onderwerp voeding. Inmiddels heeft zij al tien jaar ervaring als gewichtsconsulente met verschillende specialisaties. Door ieder jaar cursussen en opleidingen te volgen, is het bedrijf aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Hierdoor werken wij samen met nagenoeg alle zorgverzekeraars, waaruit dan ook verschillende vergoedingen voor de klanten uit voortkomen. Vanaf 2019 zullen alle zorgverzekeraars een vergoeding geven vanuit de basisverzekering, wat niet ten koste gaat van je eigen risico.

Voordat wij van start gaan, vinden wij het belangrijk dat er eerst een verkennend gesprek plaatsvindt.
Dit gesprek is om te kijken wat er van elkaar verwacht wordt en of wij dit realistisch achten. Dit kan gaan om personal training, voeding of een combinatie hiervan. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en hier zitten dan ook vanzelfsprekend geen kosten aan verbonden.

Sportieve groet,
Arjan & Judie
Fitja
www.fitja.nl