Personal Training

Wel-Zijn, praktijk voor vitaliteit en bewustwording

foto_paula

De eerste stap naar Wel-Zijn is het besef dat je zelf verantwoordelijk bent voor je gezondheid, je groei, je persoonlijke ontwikkeling en dat je hierbij kunt kiezen voor begeleiding.

Vitaliteit. Je weet dat voldoende beweging en gezonde voeding bijdragen aan een betere conditie en een energieke uitstraling.
Wel-Zijn begrijpt dat het een uitdaging is om dit te integreren in het leven van alledag en helpt je daar graag bij met: Personal Training, Sportvasten en Strandyoga.

Bewustwording. Je bewustzijn ontwikkelen geeft daadwerkelijk inzicht in jezelf. Het leert je steeds beter te onderscheiden wat goed is voor jou en daarmee is het de basis voor bewuste keuzes in je leven!
Wel-Zijn ondersteunt jouw bewustwording onder andere door het verzorgen van een meditatiecursus en workshops voor vrouwen.

Hoe meer je in balans bent, hoe beter je kunt presteren, je zaken kunt veranderen, hoe gelukkiger je bent. Wel-Zijn helpt je daar graag bij!

Harte groet,

Paula
www.wel-zijn.nu

Victorie Plaza Personal Training

Waarom persoonlijke training

De personal trainer begeleidt, motiveert en stimuleert om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Op een prettige en efficiënte manier gaan wij samen werken aan deze doelen. Door persoonlijke training worden resultaten sneller behaald. Naast één op één trainingen bieden wij ook small group trainingen aan.

Wil je beginnen met persoonlijke training? Maak een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek.

De trainingen

Wij maken een persoonlijk trainingsprogramma. Gedurende de training wordt je continu aangemoedigd door je personal trainer. Tijdens en na de trainingen evalueren we wat er goed gaat en waar we extra aandacht aan dienen te besteden.

Voordelen persoonlijke training

  • Altijd een stok achter de deur om te komen trainen
  • Volop persoonlijke aandacht
  • Haalbare doelstellingen
  • Goede voorlichting
  • Gebruik van privé-zaal
  • Aangepast trainingsprogramma op jouw eigen niveau
  • Samen werken aan een gezonde levensstijl

Voedingsadvies

Personal training is meer dan alleen sporten. Een goede balans in een gezonde levensstijl gaat gepaard met een gedegen voedingsadvies. Deze wordt via het BenFit-programma door Judie aangeboden. Dit programma geeft een wekelijks voedingsadvies en is inclusief een boodschappenlijst. Op maat gemaakt en individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie.

Diverse zorgverzekeraars vergoeden het BenFit programma gedeeltelijk of geheel.