Tennis

Een prachtige indoor accommodatie met 4 tennisbanen! Wilt u indoor tennissen? U kunt een vast uur per week of éénmalig een baan huren.

In Victorie Plaza kan het hele jaar door worden getennist. Zowel doordeweeks als in het weekend. Dus of je nu een vast uur per week een balletje wilt slaan of éénmalig een baan wilt huren; alles is mogelijk. Ook wanneer je met familie, vrienden, buren of collega’s een toernooi of competitie wilt organiseren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers helpen je graag om elk toernooi tot een succes te maken.

tarieven tennis

Losse baanhuur:
Wintertarief september t/m april
07.00 – 18.00 uur 18,50 per uur
18.00 – 22.00 uur 26,50 per uur

Zomertarief mei t/m augustus
07.00 – 18.00 uur 11,00 per uur
18.00 – 22.00 uur 18,50 per uur

Ook zijn er mogelijkheden om tennislessen bij de diverse tennisscholen te volgen.

Ronald van der Horst

actie ronald kaart

Tennissen geeft heel veel plezier. Vooral het spelen van wedstrijden tegen gelijkwaardige tegenstanders op elk niveau is heel leuk. Het gaat niet alleen om ballen slaan, maar juist de goede bal kunnen slaan op het juiste moment in verschillende situaties maakt het tennissen zo leuk.

Dat wil ik mijn leerlingen graag laten ervaren. Van beginner tot wedstrijdspeler. Met de 40-jarige trainerservaring en 25 jaar docentschap bij de KNLTB om trainers op te leiden zoek ik nog steeds de uitdaging om maatwerk te leveren voor iedere leerling.

Voor meer informatie kijk op www.toptennis.nl onder Trainingen.

Tennisschool De Kloek

Tennisclub De Kloek

Sinds 1984 is Tennisschool De Kloek gevestigd in Middenbeemster. Op dit moment verzorgt de tennisschool de tennislessen op meer dan 15 tennisclubs en tenniscentra in Noord-Holland.
April 2017 is de tennisschool de uitdaging aangegaan om de tennislessen bij TC Alkmaar te verzorgen. Hoofdtrainer Marcel Petitjean is tijdens het winterseizoen veelvuldig in Victorie Plaza aanwezig om op zeer enthousiaste en kundige wijze zijn leerlingen te ontwikkelen.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website www.tennisschooldekloek.nl. Op de site vindt u info betreffende de tennislessen en kan er digitaal ingeschreven worden.

Met vriendelijke groet,
Het lerarenteam van Tennisschool De Kloek