Hotyoga

Hot Yoga 75

Hot yoga is een mix van kracht, flexibiliteit, balans en uithoudingsvermogen. Door de houdingen in 40 graden uit te voeren, verbeter je jouw flexibiliteit en heb je minder kans op blessures. Je voert de houdingen in een hoog tempo achterelkaar uit, waardoor je weinig tijd hebt om na te denken en je jouw hoofd helemaal leegmaakt. Iedere les komen dezelfde houdingen in een standaard volgorde terug. Dit maakt hot yoga niet saai, maar juist heel interessant. Jouw ontwikkeling in kracht, flexibiliteit, balans en uithoudingsvermogen is immers meetbaar.

Met hot yoga reinig je jouw systeem. De hartslag gaat omhoog, de bloedsomloop wordt gestimuleerd, stress neemt af en het zuur-base evenwicht in het lichaam herstelt. Ook kun je door de warmte dieper stretchen in houdingen. Het is hierbij wel belangrijk om jouw lichaam aan de warmte te laten wennen. Daarom adviseren we je minstens tien minuten voor de les aanwezig te zijn in de zaal. Zorg er ook voor dat je overdag voldoende water hebt gedronken en hot yoga niet op een volle maag beoefent.

Op dit moment kun je bij ons kiezen uit een les van 60 minuten of 75 minuten.

Let op! Ben je een hartpatiënt of heb je andere lichamelijke klachten, dan raden wij aan om vooraf met de behandelend arts de mogelijkheden te bespreken.