Vinyasa Slow Flow

Slow Flow Vinyasa

Vinyasa is een krachtige yogavorm die bestaat uit een reeks vloeiende achtereenvolgende houdingen. Op het ritme van de adem beweeg je actief van de ene houding in de andere houding, met als doel een mentale en fysieke balans. Je werkt aan jouw spierkracht, flexibiliteit en mentale rust. Een actieve, dynamische vorm van yoga, waarin je jezelf uitdaagt om grenzen te bewaken.

Tijdens de Slow Flow Vinyasa maak je gebruik van het element tijd, waardoor je de ruimte krijgt om aan te komen in de poses. Hierbij zijn zowel de houding, als de bewegingen tussen de houding, de diepe verbinding met het lichaam en het ritme van de ademhaling even belangrijk. Doordat het tempo van de flow rustig is heb je de mogelijkheid om te evalueren wat een bepaalde houding met je doet, op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau.

Slow Flow Vinyasa is een prachtige techniek om op een aandachtige wijze je persoonlijke grenzen te ontdekken, aanpassingen te maken waar nodig, en de verbinding tussen lichaam en geest te verdiepen, terwijl je kracht en uithoudingsvermogen traint.

Geschikt voor alle niveaus.