Massagepraktijk

Tijden

Maandag
13.00 – 17.30: Sportmassages Virgenie Mercier

Woensdag
13.00 – 17.00: Sportmassages Virginie Mercier
17.30 – 21.30: Sportmassages Mark Stoel

Zaterdag even weken
09.00 – 13.00: Sportmassages Mark Stoel

Reserveren kan tot 24 uur van te voren.


Loading the booking application...

Sportmassage:

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam.

Sportmassage met Triggerpoints:

Heeft de klant een klacht dan kan de masseur naast het geven van een sportmassage ook opzoek gaan naar eventuele triggerpoints in de spieren. Triggerpoints staan in de volksmond bekend als spierknopen. Het zijn eigenlijk zeer lokale verkrampingen in spieren waar als gevolg van een gebrek aan doorbloeding en zuurstof een overgevoelige plek ontstaat. Druk je op de spierknoop dan geeft dit pijn, deze pijn kan uitstralen naar een heel ander nabijgelegen gebied.

Sportmassage met Cupping

Naast het geven van een sportmassage zal de masseur ook cupping gebruiken.
Cupping is een massagetechniek die binnen de Oosterse geneeskunde veelvuldig wordt gebruikt en werd ontwikkeld om gifstoffen en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Doordat de spieren en de huid goed doorbloed raken, wordt het voor het lichaam eenvoudiger afvalstoffen te verwijderen, met als gevolg een algehele ontspanning. Cupping heeft een enorme dieptewerking, doordat speciale bokaaltjes vacuüm op de huid worden aangebracht.

GOED OM TE WETEN – HOE GAAT DE CUPPING-BEHANDELING IN ZIJN WERK?

Schrik niet wanneer je na cupping in de spiegel kijkt. Beide methoden van de cupping massage kunnen blauwe of rode plekken achterlaten die een paar dagen en soms weken zichtbaar blijven. De oorzaak van deze plekken is de hoge druk die de cups op de bloedvaten uitoefenen. Ondanks dat de plekken er niet fraai uitzien, is de massage allesbehalve pijnlijk. Sterker nog, hij is zelfs zeer aangenaam te noemen. De zuigkracht geeft de bloedcirculatie een boost en reikt tot in het dieper gelegen weefsel om zo spierknopen en spanning in het lichaam te verminderen. Deze therapie zal dus niet alleen je klachten
aanpakken, maar het lichaam ook nog eens volledig laten ontspannen.

Wij adviseren je een uur voor een massage niets te eten.

Kom jij ook naar Victorie Plaza?

Heb je een vraag of een opmerking? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op!