Schoonheidssalon

Ayurveda

Ayurveda komt uit India en is de oudste nog bestaande allesomvattende geneeswijze ter wereld. De enige natuurgeneeswijze welke is erkend door de WHO (World Health Organization). Omdat geneeskunde, filosofie en spiritualiteit als een geheel worden gezien, wordt ayurveda ook in Nederland steeds populairder. Binnen de ayurveda wordt onder meer gebruik gemaakt van plantaardige geneesmiddelen, voeding als medicijn, ontgifting en massages.

Filosofie

De term ayurveda komt uit het sanskriet en betekent “ kennis van het leven”. Ayurveda bevat kennis over een gezonde levensstijl die een lang leven oplevert door geestelijk en emotioneel evenwicht. De kern van ayurveda is dat alles één is. Alle zaken bestaan slechts in relatie tot elkaar. Het lichaam beïnvloedt de geest en vice versa. Gevoelens en gedachten hebben effect op het lichaam; lichamelijke aandoeningen beïnvloeden de psyche.

Kom de helende en balancerende werking van een ayurvedische behandeling ervaren!

Lakshmi ayurvedische beauty producten

LAKSHMI kijkt niet alleen naar zichtbare problemen, maar ook naar de dieper liggende oorzaak, om zo behandeling, producten en advies te kunnen geven om de drie dosha’s in balans te brengen, de problemen bij de oorzaak op te lossen (holistisch) en de verhouding in ieders persoonlijke constitutie in balans te brengen en te herstellen.
LAKSHMI heeft een bijzondere, unieke en effectieve lijn producten ontwikkeld. Door de wijsheid van Ayurveda en de kracht van Aromatherapie te combineren met de moderne wetenschap van natuurlijke biologische producten.

Kijk voor meer informatie op www.yoshayurveda.nl
Of bel: 0652004300

Groetjes,
Yolanda