Fysiotherapie

Bij Victorie Plaza is een vestiging ondergebracht van Dijkstra Fysiotherapie. Onze fitnesstrainers en bewegingsexperts werken nauw samen met de specialisten van Dijkstra Fysiotherapie.

Het team van Dijkstra Fysiotherapie bestaat uit verschillende specialisten met liefde voor hun vak. Persoonlijke aandacht en goede begeleiding zijn de belangrijkste pijlers. Het draait tenslotte om jou.

Heb je last van je enkel? Doen bepaalde rugbewegingen pijn? Of heb je een knieblessure opgelopen tijdens het sporten? Dijkstra Fysiotherapie helpt je, samen met Victorie Plaza, van je klachten af. Kom naar het gratis inloopspreekuur!

(Sport)blessure? Kom naar het gratis inloopspreekuur!

Door slechte trainingstechnieken of een verkeerde beweging kun je gauw geblesseerd raken. Het gevolg: een paar weken niet trainen en naar de fysiotherapeut. Toch?

Dijkstra Fysiotherapie gelooft dat het anders kan. Makkelijker. Bijvoorbeeld door het gratis inloopspreekuur. Daarmee is de drempel verlaagd voor iedereen die te maken krijgt met (pijn)klachten of blessures. Vaak kan een eenvoudige tip of een aanpassing in je training al voldoende zijn.

Zo meld je je aan:

Aanmelden? Ook dat is heel simpel. Neem contact op met Dijkstra Fysiotherapie op 072 5400 600. Geef aan van welke klacht(en) of blessure(s) je last hebt en wij kijken welke specialist jou de hulp kan geven die je nodig hebt. We weten hoe vervelend het is om geblesseerd op de bank te blijven zitten. Dus maak werk van je pijn! In veel gevallen hoef je niet direct naar de fysiotherapeut. Soms zijn aangepaste oefeningen al voldoende.

Speciaal voor jou

Dijkstra Fysiotherapie werkt nauw samen met fitnesstrainers en bewegingsexperts van Victorie Plaza en zet bovendien eigen specialisten in. Alles om jou zo snel mogelijk weer in beweging te krijgen.

Over Dijkstra Fysiotherapie

Het team van Dijkstra Fysiotherapie bestaat uit verschillende specialisten met liefde voor hun vak. Persoonlijke aandacht en goede begeleiding zijn de belangrijkste pijlers: het draait om jou. Dijkstra Fysiotherapie richt zich steeds meer op verschillende specialisaties, zodat je altijd de beste zorg krijgt. Naast (sport)blessures kun je bij Dijkstra Fysiotherapie terecht voor massages, medical taping, dry needling, oedeemtherapie, (sport)fysiotherapie en manuele therapie.

Kijk voor meer informatie op www.dijkstrafysiotherapie.nl

Kom jij ook naar Victorie Plaza?

Heb je een vraag of een opmerking? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op!