Ik wil tennissen!

Op zoek naar een mooie indoor tennisbaan om vandaag lekker te tennissen? Die vind je bij Victorie Plaza Tennis!

Nu meteen een baan reserveren? Bel onze receptie op 072-5 111 390 of stuur je aanvraag direct per mail.

 

Uitstekende indoorbanen

Lekker tennissen met je sportvrienden of -vriendinnen? Op een vaste dag en een vaste tijd, of gewoon wanneer het jullie uitkomt? Het kan allemaal bij Victorie Plaza. En voor het weer hoef je je wekelijks potje nooit af te zeggen, want regen en wind kunnen geen spelbreker zijn op onze uitstekende indoorbanen. Wij gebruiken led-verlichting op al onze banen voor een optimale verlichting.

Actieve ventilatie

Voor een nog beter en veiliger binnenklimaat is onze tennishal voorzien van een actief ventilatiesysteem. Op deze manier wordt er continu verse en schone buitenlucht aangezogen en boven in de hal weer uitgeblazen.

Professionele Tennistrainers

Als je wilt schaven aan je skills of wilt trainen voor de komende competitie, maak dan een afspraak met een van de tennistrainers en -leraren. Of je nu een beginner bent die de basics wil leren of een routinier die z’n backhand slice wil verfijnen – deze professionals helpen je verder!

Tarieven tennis

Losse baanhuur
Wintertarief: september t/m april
07.30 – 17.30 uur  20,00 per uur
17.30 – 22.30 uur  28,00 per uur

Zomertarief: mei t/m augustus
07.30 – 17.30 uur  12,50 per uur
17.30 – 22.30 uur  20,00 per uur

10-rittenkaart tennis: €180,-

Interesse om voor het winter- of zomerseizoen een baan te huren?

Bel onze receptie op 072- 5111 390 of stuur een mail naar info@victorieplaza.nl .

Tennisles? Natuurlijk! We bieden diverse mogelijkheden om tennislessen te volgen bij aangesloten tennisscholen

Ronald van der Horst

“Tennissen geeft heel veel plezier. Vooral wedstrijden spelen tegen gelijkwaardige tegenstanders op elk niveau is heel leuk. Want het gaat niet alleen om ballen slaan. Maar precies de goede bal slaan op het juiste moment en in verschillende situaties: dat maakt tennissen zo interessant!

Dat wil ik mijn leerlingen graag laten ervaren. Van beginner tot wedstrijdspeler. Ik heb een veertigjarige trainerservaring en 25 jaar docentschap bij de KNLTB om trainers op te leiden. En nog steeds zoek ik de uitdaging om maatwerk te leveren voor iedere leerling.”

Kijk voor meer informatie op www.toptennis.nl.

Tennisschool De Kloek

Tennisschool De Kloek is sinds 1984 gevestigd in Middenbeemster. De tennisschool verzorgt lessen bij meer dan vijftien tennisclubs en -centra in Noord-Holland.

Sinds 2017 verzorgt de tennisschool de lessen bij TC Alkmaar. Hoofdtrainer Marcel Petitjean is daarom tijdens het winterseizoen veelvuldig in Victorie Plaza aanwezig. Hier begeleidt hij zijn leerlingen enthousiast en kundig bij hun tennisontwikkeling.

Voor meer informatie en aanmelden: www.tennisschooldekloek.nl.

Kom jij ook naar Victorie Plaza?

Heb je een vraag of een opmerking? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op!