Tennis

Victorie Plaza heeft een prachtige indoor accommodatie met drie tennisbanen. Wil je indoor tennissen in elk gewenst seizoen? Dat kan! Huur een eigen baan op een vaste tijd in de week, of reserveer eenmalig een baan om lekker een balletje te komen slaan!

Indoor tennissen bij Victorie Plaza kan het hele jaar door,  doordeweeks én in het weekend. En wat dacht je ervan om met familie, vrienden, buren of collega’s een toernooi of competitie te organiseren? We helpen je graag om jouw toernooi tot een succes te maken!

Uitstekende indoorbanen

Lekker tennissen met je sportvrienden of -vriendinnen? Op een vaste dag en een vaste tijd, of gewoon wanneer het jullie uitkomt? Het kan allemaal bij Victorie Plaza. En voor het weer hoef je je wekelijks potje nooit af te zeggen, want regen en wind kunnen geen spelbreker zijn op onze uitstekende indoorbanen.

Tennistrainers

Als je wilt schaven aan je skills of wilt trainen voor de komende competitie, maak dan een afspraak met een van de tennistrainers en -leraren. Of je nu een beginner bent die de basics wil leren of een routinier die z’n backhand slice wil verfijnen – deze professionals helpen je verder!

Tarieven tennis

Losse baanhuur
Wintertarief: september t/m april
07.30 – 17.30 uur 19,50 per uur
17.30 – 22.30 uur 27,50 per uur

Zomertarief: mei t/m augustus
07.30 – 17.30 uur 12,00 per uur
17.30 – 22.30 uur 19,50 per uur

10-rittenkaart tennis: €175,-

Tennisles? Natuurlijk! We bieden diverse mogelijkheden om tennislessen te volgen bij aangesloten tennisscholen.

Ronald van der Horst

“Tennissen geeft heel veel plezier. Vooral wedstrijden spelen tegen gelijkwaardige tegenstanders op elk niveau is heel leuk. Want het gaat niet alleen om ballen slaan. Maar precies de goede bal slaan op het juiste moment en in verschillende situaties: dat maakt tennissen zo interessant!

Dat wil ik mijn leerlingen graag laten ervaren. Van beginner tot wedstrijdspeler. Ik heb een veertigjarige trainerservaring en 25 jaar docentschap bij de KNLTB om trainers op te leiden. En nog steeds zoek ik de uitdaging om maatwerk te leveren voor iedere leerling.”

Kijk voor meer informatie op www.toptennis.nl onder Tennisschool>Trainingen.

Tennisschool De Kloek

Tennisschool De Kloek is sinds 1984 gevestigd in Middenbeemster. De tennisschool verzorgt lessen bij meer dan vijftien tennisclubs en -centra in Noord-Holland.

Sinds 2017 verzorgt de tennisschool de lessen bij TC Alkmaar. Hoofdtrainer Marcel Petitjean is daarom tijdens het winterseizoen veelvuldig in Victorie Plaza aanwezig. Hier begeleidt hij zijn leerlingen enthousiast en kundig bij hun tennisontwikkeling.

Voor meer informatie en aanmelden: www.tennisschooldekloek.nl.

Kom jij ook naar Victorie Plaza?

Heb je een vraag of een opmerking? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op!