Zonnebanken

Per 01-01-2022 stoppen wij met de zonnebanken.

Je gezond voelen en er ook nog gezond uitzien? Dat kan met de vier solaria van Victorie Plaza. Moderne apparatuur, die op een veilige en verantwoorde manier voor een mooi bruin kleurtje zorgt.

Een comfortabele manier om goed in je vel te komen. Want zonnewarmte doet goed, geeft ontspanning in je spieren en laat je bloed weer stromen. Lekker na het sporten, maar ook heerlijk als verwenmoment tussendoor.

Betrouwbaar bruiningsproces

Met onze vier solaria schijnt de zon altijd bij Victorie Plaza! Onze twee staande en twee liggende zonnebanken zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle geldende Europese normen. Zo ben je verzekerd van een verantwoord en betrouwbaar bruiningsproces.

De zonnebanken zijn voorzien van geïntegreerde gezichtsbruiners en een geïntegreerde luchttoevoer voor het gezicht en de rest van het lichaam. Voor een mooie, egale tint.

Gezond bruinen

Natuurlijk blijft het belangrijk om verstandig met de zonnebank om te gaan. Een bruin tintje is in, maar ‘bakken’ is uit! Want het moet natuurlijk wel een gezond kleurtje blijven.

Tip: voor een optimale huidverzorging en een perfecte bruining zijn er verschillende verzorgende producten verkrijgbaar bij onze receptie.

Kom jij ook naar Victorie Plaza?

Heb je een vraag of een opmerking? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op!