Judie

Fitja, Judie

Voedingsdeskundige.

Mijn naam is Judie en als BGN-erkend gewichtsconsulente help ik mensen om gezond af te vallen. Als persoonlijke coach ga ik samen met jou aan de slag om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Voor mij staat hierin centraal dat je de controle weet te vinden over je eigen lichaam, de manier om je steeds beter te voelen en te genieten van het leven.

Inmiddels doe ik dit werk nu ruim 10 jaar en weet ik hoe moeilijk het kan zijn om de kilo’s kwijt te raken. Daarom ga ik als jou persoonlijke coach met jou aan de gang middels wekelijkse voedingsadvies, inclusief boodschappenlijsten, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er gekeken wordt naar de energiebehoefte van jouw lichaam, naar de intensiteit van jouw werk en het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Samen met Arjan heb ik Fitja opgestart. Dit is ontstaan omdat onze ervaring is, dat de combinatie van gezonde voeding en goed trainen, het beste resultaat geeft. Doordat wij met grote regelmaat cursussen en opleidingen volgen is Fitja aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Hierdoor werken wij samen met nagenoeg alle zorgverzekeraars, waaruit verschillende vergoedingen voor klanten uit voortkomen. Vanaf 2019 zullen alle zorgverzekeraars een vergoeding geven vanuit de basisverzekering, wat niet ten koste gaat van je eigen risico.

Voordat wij met jou van start gaan, vinden wij het belangrijk dat er eerst een verkennend gesprek plaatsvindt. Hierin kunnen we bespreken wat er van elkaar verwacht wordt en of wij dit realistisch achten. Dit kan gaan om voedingsadvies, personal training of een combinatie hiervan. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en hier zitten dan ook vanzelfsprekend geen kosten aan verbonden.

Voor meer informatie verwijs ik je graag naar onze website: www.fitja.nl

Groetjes,
Judie