Adverteren?

Adverteren in het meest toonaangevende en trendy sportcentrum van Noord-Holland? Wij maken het mogelijk voor u en uw bedrijf! Wij bieden twee mogelijkheden aan.

Narrowcasting

Wilt u op een eigentijdse manier adverteren in het meest vooraanstaande sportcentrum van Noord-Holland? Wij maken het mogelijk voor u! Wij bieden ruimte voor advertenties op de schermen van onze prachtige tv toren!
Via narrowcasting kunt u uw doelgroep informeren over productinformatie, mogelijkheden van uw producten en/of diensten, de merken die u voert, evenementen en meer. Via narrowcasting kunt u uw bedrijf profileren op een unieke en onderscheidende manier. Wij bieden de mogelijkheid om korte reclamefilmpjes uit te zenden evenals sfeerbeelden en trends, afgestemd op uw organisatieprofiel.

Uw voordelen

  • Beelden via narrowcasting hebben een 7 maal hogere attentiewaarde dan statische beelden
  • Gemiddeld 4000 bezoekers per week
  • De advertenties worden gedurende 7 dagen de hele dag 120x vertoond op meerdere schermen
  • Adverteren tegen gunstige tarieven!

Tarieven narrowcasting zijn op te vragen via info@victorieplaza.nl
Heeft u zelf al een advertentie of beeldmateriaal ontworpen? Wij kunnen u wijzen op de juiste aanleverspecificaties.

Adverteren tennishal

Wilt u meer naamsbekendheid genereren en toekomstige klanten begroeten? Victorie Plaza maakt het mogelijk voor u door het bieden van advertentieruimte in onze veelzijdige tennishal.

In onze tennishal worden naast de verhuur van de tennisbanen tevens toernooien en evenementen georganiseerd. Zowel op de advertentiedoeken (formaat 4,5 x 2,5 m.) welke in een frame gehangen worden, als op reclameborden (formaat 1,0 x 2,0 m.), kunt u iedere gewenste uiting, welke uw organisatieprofiel ondersteunt, weergeven zoals foto’s, een logo en/of tekst.

Tarieven kunnen worden opgevraagd via info@victorieplaza.nl