Vergaderarrangementen

Sport en zaken laten zich uitstekend combineren. Victorie Plaza is daarom een ideale locatie voor het houden van een vergadering, een presentatie of een workshop. Sportief en sfeervol tegelijkertijd. Maar ook voor trainingen of teambuilding bent u hier aan het juiste adres. Bovendien parkeren uw gasten bij ons gratis voor de deur!

De trendy ambiance van Victorie Plaza staat garant voor een warm welkom van uw partners, klanten of medewerkers. Wij bieden alle faciliteiten om uw evenement te laten slagen. Van seminar tot spinningles. Van tennistoernooi tot tapasdiner. De mogelijkheden zijn legio.

Zalen en ruimtes

Victorie Plaza heeft voor elk evenement een geschikte ruimte. Zowel voor de sportieve activiteiten als de serieuzere zaken. Zo vindt u hier ondermeer een directiekamer voor maximaal twaalf personen, een vergaderzaal tot 20 personen en een presentatiezaal met een capaciteit van maximaal 50 personen. De ruimtes zijn zowel apart als gekoppeld te gebruiken, zodat wij flexibel zijn in de groepsgrootte en gebruiksmogelijkheden.

Daarnaast kunt u in onze tennis- en evenementenhal gebruik maken van vier wedstrijdbanen en in ons sport- en wellnesscentrum van een fitnesszaal, spinningzaal, klimwand, hoogtetrainingskamers en diverse andere ruimtes die multifunctioneel in gebruik zijn. En uiteraard biedt Victorie Plaza uitstekende horecavoorzieningen met een sportcafé en een heerlijk terras.

Organisatie en ondersteuning

Onze medewerkers denken graag met u mee om uw evenement tot een succes te maken. Informeer naar de mogelijkheden bij onze receptie of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek waarin wij samen kunnen brainstormen over de uitwerking van uw thema of concept.