Workshop Hatha Alignment & Adjustment

Zondag 19 mei van 13:00 tot 15:00
onder leiding van docente, Debby Wegman.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen in de Yoga. Of je net begonnen bent, of al langere tijd yoga beoefend, iedereen is welkom. Als je al eens deelgenomen hebt aan een yogales dan heb je waarschijnlijk al de magie ervaren van een praktische aanpassing die je openstelt voor een nieuwe wereld van levendigheid.

Alignment & Adjustment brengt een zachte beweging of correctie met zich mee die je houding, en dus je beoefening, volledig transformeert.

De studie van Asana (poses) gaat niet alleen om het beheersen van de Asana, maar over hoe de Asana’s te gebruiken om in je lichaam te komen, jezelf te begrijpen en transformeren. Iedereen is uniek, heeft een andere anatomie en deze workshop helpt je de juiste houding voor jouw practice te vinden.

In deze les wordt de kennis hierover aan jou overgedragen. Het is jouw lichaam, jouw yoga en je wordt geholpen bij het vinden van de beste houding voor jouw lichaam. Dit mede om blessures door onjuiste beoefening van de Asana’s te helpen voorkomen.

De kosten voor deelname bedragen €15,- voor leden en €25,- voor niet-leden van Victorie Plaza.

Aanmelden kan via de receptie of info@victorieplaza.nl.