Yoga

Tegenwoordig hebben we het drukker dan ooit. We werken hard, zorgen voor ons gezin en hebben veel sociale contacten. Onze agenda’s zitten bomvol verplichtingen. Dit vinden we heel normaal, maar is het niet. We hebben veel stress, maar geen tijd om hier gehoor aan te geven. Daarbij zitten we tegenwoordig te vaak en te lang stil: op kantoor, onderweg en thuis. We weten allemaal dat beweging en ontspanning heel belangrijk zijn voor een gezond en gelukkig leven, maar door onze volle agenda’s komen we hier te weinig aan toe.

Yoga gaat je helpen. Het biedt de perfecte combinatie tussen beweging en ontspanning.

Luisteren naar je lichaam

Je denkt de hele dag door. Veelal onbewust, waardoor je vergeet dat je niet jouw gedachten bent. Yoga helpt je jouw gedachten los te laten en te luisteren naar jouw lichaam. Dit klinkt zweverig, maar is het niet. Het is eigenlijk heel praktisch. Je hebt jezelf aangeleerd signalen van jouw lichaam te negeren, waardoor je continu over jouw grenzen gaat. Bij yoga leer je deze signalen te herkennen en erop te anticiperen door middel van adem en beweging. Yoga is tijd voor jezelf. Om aan jouw mentale en fysieke gezondheid te werken.

Aparte yogastudio

Bij Victorie Plaza bieden we een professionele yogastudio aan. Deze is volledig afgescheiden van het fitnesscentrum. In de yogastudio hangt een rustgevende sfeer met openhaard, kaarsen en luxe theelounge waar we na afloop van de yogalessen thee met elkaar drinken. Om de rust in onze yogastudio zoveel mogelijk te bewaren, zijn tassen en telefoons niet toegestaan. Deze kun je opbergen in een kluisje bij de kleedkamers.

Zoveel keuze

Victorie Plaza biedt veel verschillende yogavormen aan. Van de meer klassiekere vormen zoals hatha yoga en pilates tot de nieuwere vormen zoals aerial yoga en yoga nidra. Een aantal lessen wordt in de restwarmte van hot yoga gegeven. Op dit moment zijn dat: yin yoga en yang yin. Bij aanvang van deze lessen is het zo’n 35 graden. De warmte neemt gedurende de lessen geleidelijk af.

Om erachter te komen welke yogavormen jou het best liggen, kun je gebruik maken van ons proefabonnement. Hiermee kun je binnen veertien dagen drie verschillende yogavormen uitproberen voor slechts 27,50.

Yoga is voor iedereen

Jong, oud, man, vrouw, lenig, stijf, energiek, vermoeid, gezond, ongezond of zwanger. Iedereen is welkom. Kom gerust eens langs bij één van onze yogalessen en ervaar het rustgevende gevoel van yoga.
Ben je zwanger, heb je lichamelijke klachten of medische bijzonderheden, dan raden wij aan om eerst de mogelijkheden met de behandelend arts en de yoga-instructrice te bespreken.