Yoga

Laat je gedachten los en luister naar je lichaam. Yoga is de perfecte combinatie van beweging en ontspanning. Welke vorm past bij jou? Kom het uitproberen!

Je hebt jezelf aangeleerd signalen van jouw lichaam te negeren, waardoor je continu over jouw grenzen gaat. Bij yoga leer je deze signalen te herkennen en erop te anticiperen door middel van adem en beweging. Yoga is tijd voor jezelf. Om aan jouw mentale en fysieke gezondheid te werken.

Bij Victorie Plaza kun je kiezen tussen verschillende yogavormen. Van de meer klassieke vormen zoals hatha yoga en pilates tot de nieuwere vormen zoals aerial yoga en yoga nidra.

Groepslessen: ruime keuze

Victorie Plaza biedt veel verschillende yogavormen aan. Wil je ervaren welke yogavormen jou het best liggen? Neem een proefabonnement! Daarmee kun je binnen veertien dagen drie verschillende yogavormen uitproberen voor slechts € 27,50.

De perfecte combinatie tussen beweging en ontspanning

Tegenwoordig hebben we het drukker dan ooit. We werken hard, we zorgen voor ons gezin en we hebben veel sociale contacten. Bovendien zitten onze agenda’s bomvol verplichtingen. Dit vinden we heel normaal, maar dat is het niet. We ervaren stress, maar hebben geen tijd om daar gehoor aan te geven. En ondertussen zitten we te vaak en te lang stil: op kantoor, onderweg en thuis. We weten allemaal dat beweging en ontspanning heel belangrijk zijn voor een gezond en gelukkig leven, maar door onze volle agenda’s komen we hier te weinig aan toe.

Yoga gaat je helpen. Het biedt de perfecte combinatie tussen beweging en ontspanning.

Luisteren naar je lichaam

Je denkt de hele dag door. Dat gebeurt veelal onbewust, waardoor je vergeet dat je niet je gedachten bent. Daarom helpt yoga je om je gedachten los te laten en te luisteren naar jouw lichaam. Dat klinkt zweverig, maar dat is het niet. Het is eigenlijk heel praktisch.

Aparte yogastudio

Bij Victorie Plaza hebben we een professionele yogastudio, volledig afgescheiden van het fitnesscentrum. Hier is een rustgevende sfeer met openhaard, kaarsen en luxe theelounge. In die lounge drinken we na afloop van de yogalessen thee met elkaar.

Verschillende yogavormen

Victorie Plaza biedt veel verschillende yogavormen aan. Van de meer klassieke vormen zoals hatha yoga en pilates tot de nieuwere vormen zoals aerial yoga en yoga nidra. Een aantal lessen (yin yoga en yang yin) geven we in de restwarmte van hot yoga. Bij aanvang van deze lessen is het zo’n 35 graden. De warmte neemt gedurende de lessen geleidelijk af.

Proefabonnement

Wil je erachter komen welke yogavormen jou het best liggen? Neem dan een proefabonnement. Daarmee kun je binnen veertien dagen drie verschillende yogavormen uitproberen voor slechts € 27,50.

Yoga is voor iedereen

Jong, oud, man, vrouw, lenig, stijf, energiek, vermoeid, gezond of kwakkel je een beetje… Iedereen is welkom. Kom gerust eens langs bij een van onze lessen en ervaar het rustgevende gevoel van yoga. Ben je zwanger, heb je lichamelijke klachten of medische bijzonderheden, bespreek dat dan eerst met je behandelend arts en de yoga-instructrice.

Maandabonnement onbeperkt61,50
Kwartaalabonnement onbeperkt58,50
Kwartaalabonnement 1x per week42,50
Jaarabonnement onbeperkt56,50
Losse Yoga les12,-
Proefabonnement (3 lessen, 2 weken geldig)27,50
InschrijfgeldIn januari 2020 geen inschrijfgeld!
Borg TGS-sleutel25,-

Let Op:

Onze abonnementen lopen vanaf de 1-ste van de volgende maand. Wilt u echter gelijk beginnen, dan dient u ook het restantbedrag voor de lopende maand, via iDEAL te voldoen! De borg voor de TGS-sleutel betaalt u bij het eerste bezoek aan de receptie van Victorie Plaza.

Kom jij ook naar Victorie Plaza?

Heb je een vraag of een opmerking? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op!