Yoga

Laat je gedachten los en luister naar je lichaam. Yoga is de perfecte combinatie van beweging en ontspanning. Welke vorm past bij jou? Kom het uitproberen!

Yoga leert je dichter bij jezelf te komen door middel van het samenbrengen van ademhaling, beweging en intentie. Dit helpt je in het dagelijks leven bijvoorbeeld weer in het beter omgaan met stress. Daarnaast is yoga een goede boost voor je immuunsysteem en kun je er naast meer flexibiliteit ook ontzettend veel kracht mee ontwikkelen. Yoga is tijd voor jezelf om aan jouw mentale en fysieke gezondheid te werken.

Bij Victorie Plaza kun je kiezen tussen verschillende yogavormen. Van de meer klassieke vormen zoals Hatha Yoga en Yoga Nidra tot de nieuwere vormen, zoals Hot-, Vinyasa- en Aerial Yoga. In ons yoga centrum hebben we twee zalen, waarvan de bovenzaal is ingericht als Hot Yoga zaal.

#SamenBlijvenWeInBalans

Groepslessen: ruime keuze

Victorie Plaza biedt veel verschillende yogavormen aan. Wil je ervaren welke yogavormen jou het best liggen? Neem een proefabonnement! Daarmee kun je binnen veertien dagen drie verschillende yogavormen uitproberen voor slechts € 27,50. Bekijk direct ons actuele overzicht van de Yogalessen om te kijken welke les je wanneer kunt volgen.

De perfecte combinatie tussen beweging en ontspanning

Tegenwoordig hebben we het drukker dan ooit. We werken hard, we zorgen voor ons gezin en we hebben veel sociale contacten. Bovendien zitten onze agenda’s bomvol verplichtingen. Dit vinden we heel normaal, maar dat is het niet. We ervaren stress, maar hebben geen tijd om daar gehoor aan te geven. En ondertussen zitten we te vaak en te lang stil: op kantoor, onderweg en thuis. We weten allemaal dat beweging en ontspanning heel belangrijk zijn voor een gezond en gelukkig leven, maar door onze volle agenda’s komen we hier te weinig aan toe.

Yoga gaat je helpen. Het biedt de perfecte combinatie tussen beweging en ontspanning.

Luisteren naar je lichaam

Je denkt de hele dag door. Dat gebeurt veelal onbewust, waardoor je vergeet dat je niet je gedachten bent. Daarom helpt yoga je om je gedachten los te laten en te luisteren naar jouw lichaam. Dat klinkt zweverig, maar dat is het niet. Het is eigenlijk heel praktisch.

Aparte yogastudio met Hot Yoga zaal

Bij Victorie Plaza hebben we een professionele yogastudio met 2 prachtige zalen, volledig afgescheiden van het fitnesscentrum. In de Hot Yoga zaal boven maken we gebruik van infrarood panelen om jou tot 40º C op te warmen. Net als de zonnestralen, verwarmen infrarood panelen voor een zeer groot deel de objecten in de ruimte in plaats van de lucht. De straling / energie wordt afgegeven aan jouw lichaam en deze wordt daardoor opgewarmd.

Boven vind je ook onze luxe lounge, met een rustgevende sfeer met openhaard, zitjes en kaarsen. Na afloop van je les kan je daar gezamenlijk een gratis kop thee drinken en even napraten.

Verschillende yogavormen

Victorie Plaza biedt veel verschillende yogavormen aan. Van de meer klassieke vormen zoals Hatha Yoga en Nidra tot de nieuwere vormen zoals Aerial Yoga. Een aantal lessen (o.a. yin yoga) geven we in de restwarmte van Hot Yoga. De warmte neemt gedurende de lessen geleidelijk af.

Proefabonnement

Wil je erachter komen welke yogalessen jou het best liggen? Neem dan een proefabonnement. Daarmee kun je binnen veertien dagen drie verschillende yogavormen uitproberen voor slechts € 27,50.

Yoga is voor iedereen

Jong, oud, man, vrouw, lenig, stijf, energiek, vermoeid, gezond of kwakkel je een beetje… Iedereen is welkom. Kom gerust eens langs bij een van onze lessen en ervaar het rustgevende gevoel van yoga. Ben je zwanger, heb je lichamelijke klachten of medische bijzonderheden, bespreek dat dan eerst met je behandelend arts en de yoga-instructrice.

Inscrhijven

Inschrijven bij Victorie Plaza gaat supergemakkelijk. In drie simpele stappen word je lid. Als je wilt kun je zelfs meteen beginnen. Doe je mee? Tot straks bij Victorie Plaza!

1
Abonnement
2
Jouw gegevens
3
Bevestigen
Stap 1 van 3
Kies jouw abonnement
Jij bepaalt zelf de duur van je abonnement. Wil je een maand- of een jaarabonnement? Hier onder kun je kiezen. En hoe langer je abonnement loopt, hoe voordeliger je maandbedrag.
Maand
Onbeperkt
61,50
p/m
Kies deze
Vanaf:
Naar stap 2
Jaar
Onbeperkt
56,50
p/m
Bespaar 60,-
Kies deze
Vanaf:
Naar stap 2
Kwartaal
1x per week
42,50
p/m
Kies deze
Vanaf:
Naar stap 2
Kwartaal
onbeperkt
58,50
p/m
Kies deze
Vanaf:
Naar stap 2

Wil jij ook meedoen?

Heb je een vraag of een opmerking? Vul het onderstaande
formulier in en we nemen contact met je op!


  Maand onbeperkt61,50per maand
  Kwartaal onbeperkt58,50per maand
  Jaar onbeperkt56,50per maand
  Kwartaal 15 lessen42,50per maand
  Yoga proef abonnement 2 weken27,503 lessen
  Yoga les12per les
  Inschrijfgeld25
  Bandje toegang10

  Let Op:

  Onze abonnementen lopen vanaf de 1-ste van de volgende maand. Wil je meteen beginnen, dan moet je het restantbedrag voor de lopende maand via iDEAL voldoen. Ook moet je een toegangsbandje kopen bij de receptie.