Instructeurs


Patricia Beerse

Patricia komt door yoga dichterbij zichzelf. Voor haar betekent yoga de weg naar binnen. Dit vertaalt zij in haar lessen naar aandacht voor het lichaams- en gevoelsbewustzijn in combinatie met de adem. Door de concentratie op de adem ontstaat er een meditatieve aandacht die leidt tot verstilling. Patricia geeft niet alleen yogalessen, maar studeert daarnaast osteopathie om nog meer te leren over de anatomie en fysiologie van de mens.


Janet Boomsma

Janet vindt het fantastisch om haar passie te kunnen delen met anderen, zeker als de deelnemers de yogazaal relaxed en opgewekt verlaten. Zij zorgt graag voor een prettige, veilige sfeer zowel voor, tijdens als na de les. Het is heel leerzaam en inspirerend om Yoga docente te zijn. Ze heeft in verschillende sporten lesgegeven, maar dit is zo ontzettend leuk en dankbaar . “Yoga is the journey of the self, through the self, to the self”.


Nienke Nap

Nienke is vooral erg geïnteresseerd in meditatie en verdiept zich hier dan ook actief in. Het meditatieve aspect vind je zeker terug in haar lessen. Daarnaast is Nienke gefascineerd door het bijzondere yoga nidra, ofwel de slaapyoga. De ontspanning die nienke zelf ervaart door het beoefenen van yoga nidra deelt ze graag met anderen! Ook geeft Nienke aerial yoga.


Rixt Noordermeer

Rixt voorziet haar lessen van de combinatie flowyoga en mindfulness. De aandacht gaat vooral uit naar goed voor jezelf zorgen en plezier hebben. Ze besteedt aandacht aan alle aspecten van yoga: houdingen, ademhaling, filosofie en meditatie.


Yolanda Roos

Yolanda ervaart iedere keer weer dat mensen met behulp van yoga hun balans (terug)vinden. Daarom is yoga haar grote passie. De helende en balancerende werking van yoga ervaar je tijdens één van haar lessen. Naast het geven van diverse yogalessen, studeert Yolanda ayurveda (natuurgeneeskunde).


Paula ten Bosch

Paula is gefascineerd in de samenhang tussen lichaam, geest en ziel. Daarom geeft ze naast personal training en groepslessen in het fitnesscentrum van Victorie Plaza, tevens yinyoga- en meditatielessen. Paula gelooft dat liefde voor jezelf en het benutten van je natuurlijke kracht onmisbaar zijn voor je gezondheid, geluk en groei.


Nataliya Tsyntsyruk

Nataliya ontdekte yoga na een periode van spanning en drukte. Yoga bleek voor haar de uitkomst te zijn. Ze vond de balans in haar lichaam en de verbinding tussen lichaam en geest. Haar yogaopleiding was als voeding; voeding voor haar ziel en persoonlijke ontwikkeling. Yoga geeft Nataliya een intens gevoel. Het leert haar soepel te zijn en één met lichaam en geest.


Aïsha Zafirah

Aïsha laat haar kennis over de elementen, chakra’s, het energetisch lichaam en de maancyclus in haar lessen terugkomen. Tijdens de savasana maakt zij gebruik van klankschalen of zang, kristallen en etherische oliën als ondersteuning. Aïsha gelooft dat geluk een mindset is. Daarom maakt zij in haar lessen veel gebruik van meditatie- en visualisatietechnieken die zich richten op de bewustwording van gedachten. Naast dit mentale aspect ligt de focus op het lichamelijk bewustzijn en hoe je de relatie en de balans tussen lichaam, geest, emotie en ziel kunt versterken.


Mariska Rietveld

Mariska beoefent yoga sinds 2008 en vanaf het eerste moment dat zij op de mat stond wist ze dat dit het was. Haar vinyasa- en yin opleiding volgde zij bij de NYS. Ze wordt blij van de flow van vinyasa en heeft het gevoel dat yoga je leven net wat vrolijker en lichter kan maken, meer in balans. De lessen van Mariska zijn down to earth en met een natuurlijke flow. Haar andere passie’s zijn: Ayurveda en reizen….

Mariska Rietveld