Instructeurs


Patricia Beerse

Ik ben Patricia Beerse – van Iersel, ik kom uit Sint Pancras ben getrouwd en ben moeder van 3 kinderen.

In 2013 ben ik de docenten opleiding Hatha yoga gaan volgen bij Saswitha, een opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte, in Bilthoven. Tijdens deze opleiding maakte ik kennis met de anatomie en fysiologie van de mens, wat mij zodanig inspireerde dat ik daar verder in ben gaan studeren. Naast het geven van yogalessen studeer ik nu osteopathie aan het Sutherland College in Amsterdam.

Yoga betekent voor mij de weg naar binnen, dichter bij jezelf komen en goed voor jezelf zorgen. Dit probeer ik in mijn lessen te vertalen door veel aandacht te geven aan het lichaams- en aan het gevoelsbewustzijn. Een belangrijk hulpmiddel hierbij is de adem. Door de concentratie op de adem en deze de dragende kracht te laten zijn van elke beweging, ontstaat er een meditatieve aandacht die leidt tot verstilling. De lessen bestaan uit staande, zittende en liggende oefeningen die zowel dynamisch als statisch worden uitgevoerd. In elke oefening wordt je gestimuleerd om op zoek te gaan naar jouw eigen persoonlijke evenwicht in kracht en ontspanning. De ontspanningsoefening aan het einde van elke les geeft een complete ervaring.


Janet Boomsma

Vanuit het turnen is mijn passie voor sporten in het algemeen ontstaan. Sinds 1998 ben ik gymnastieklessen gaan verzorgen in de leeftijd van 3 – 60 jaar. Daarnaast heb ik verschillende sportopleidingen gevolgd, o.a. pilates, bootcamp, lifestyle coach met als kers op de taart uiteindelijk ook mijn yoga opleiding succesvol afgerond.

Voor mij is het verzorgen van een yogales een feestje. Ik vind het fijn om mijn deelnemers te begeleiden in hun yoga proces en daar waar nodig is nog extra handvatten aan te reiken met het uiteindelijke doel: lichaam en geest weer verbonden te laten zijn.


Nienke Nap

Mijn naam is Nienke Nap en woon in Egmond aan Zee. In 1998 ben ik begonnen met zelf yoga lessen te volgen met veel plezier! Al gauw groeide het uit naar een passie en heb ik de 4-jarige yoga opleiding Yoga en Vedante in Doorn gevolgd. Naast deze opleiding ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in meditatie. Dit meditatieve aspect vind je ook terug in mijn lessen. Daarnaast is  yoga nidra een bijzondere vorm van yoga waarin ik mij steeds meer verdiep, zodat ik het beste kan geven in de lessen!


Rixt Noordermeer

Ik ben Rixt Noordermeer en ik geef met veel plezier en passie sinds 2013 yoga bij Victorie Plaza. Ik ben opgeleid door Shiva Rea en Vidya Heisel. Mijn hart ligt bij de Vinyasa yoga. Mijn lessen zijn een mix van flowyoga en mindfulness. De aandacht gaat vooral uit naar goed voor jezelf zorgen en heel veel plezier hebben. Elke les is anders, elke week een ander thema. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen: voor de beginner is er alle respect om rustig te beginnen en goed voor jezelf te zorgen en voor de meer ervaren deelnemer komen meer uitdagender houdingen en verdieping aan bod. Ik besteed aandacht aan alle aspecten van yoga: houdingen, ademhaling, filosofie en meditatie.

Wees heel welkom in mijn les!


Yolanda Roos

Mijn opleiding Vinyasa- en Yin yoga heb ik gevolgd aan de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam bij Johan Noorloos. Hongerig naar nog meer kennis heb ik daarna een opleiding Kinderyoga gevolgd bij Helen Purperhart en Tieneryoga bij Rosalinde Weel. Mijn opleiding tot hotyogadocente heb ik bij Absolute yoga gevolgd.

Prachtig om te ervaren dat je met behulp van yoga mensen in balans te kunt brengen. Yoga en ayurveda zijn mijn passie! Kom de helende en balancerende werking van ayurveda en yoga ervaren tijdens één van mijn yogalessen!


Paula ten Bosch

Victorie Plaza heeft voor mij een zeer speciale betekenis. Op 1 oktober 2001 begon ik mijn eerste werkdag nadat ik een maand eerder had besloten om het roer helemaal om te gooien en mijn vaste commerciële baan op te zeggen. Dit is de plek waar ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Met ontzettend veel plezier heb ik jarenlang vele groepslessen gegeven waaronder: steps, spinning, pilates en diverse Les Mills programma’s (Bodypump, Bodycombat, Bodybalance). Daarnaast heb ik 10 jaar een (sport)massagepraktijk met voetreflexologie gehad.

Door mijn interesse in de samenhang tussen lichaam, geest en ziel en mijn eigen ontdekkingsreis ben ik opleidingen en cursussen gaan volgen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling en vrouwelijke innerlijke kracht.

Inmiddels ben ik zelfstandig ondernemer. Ik ben personal trainer, geef nog steeds enkele groepslessen in het fitnesscentrum en ik ben vrouwencoach. In het yogacentrum heb ik ervoor gekozen om als een perfecte toevoeging aan kracht- en conditietraining een rustige vorm van yoga te geven, de Yin Yoga. Ook geef ik meditatielessen voor vrouwen omdat ik geloof dat liefde voor jezelf en het benutten van je innerlijke kracht onmisbaar zijn voor jouw gezondheid en geluk.


Nataliya Tsyntsyruk

Ik ben geboren in de Oekraïne en na jaren te hebben gedanst en een studie in choreografie ben ik naar Nederland verhuisd. In Nederland heb ik een opleiding tot sportinstructeur gedaan.  Ik dacht vroeger hoe meer ik ga sporten en in beweging blijf dan zal ik mij pas gelukkig voelen. Na jaren intensief sporten en sportopleidingen te hebben gevolgd bleef ik mij echter gespannen, te druk en vermoeid voelen. De lessen die ik gaf waren krachtig zoals bijvoorbeeld steps, aerobics, zumba, bodyjam en Sh-Bam, maar ik had niet echt een tevreden gevoel.

Toen ontdekte ik yoga. Wat zou yoga voor mijn leven betekenen? Welke yoga-vorm geeft mij meer balans in het leven? Ik besloot de yoga-opleiding critical alignment te volgen bij Gert van Leeuwen. Ik vond de balans in mijn lichaam, verbinding tussen boven en beneden en verbinding tussen mijn lichaam en geest. De opleiding was als voeding; voeding voor mijn persoonlijke ontwikkeling en voeding voor mijn ziel. Met de asana’s en serielessen heb ik opnieuw leren dansen. Een andere dans dan ik gewend was, een intens gevoel. Je leert soepel te zijn en één met je lichaam en geest te zijn.


Marion Visser

Ik ben Marion Visser, Yin Yoga en Pilates docente.Yin Yoga is voor mij een ontdekkingstocht, contact maken met je diepere zelf, bewust worden van je eigen lichaam en geest.

Als je in een Yin houding verblijft wordt je geconfronteerd met je grenzen. Deze grenzen kan je met aandacht en bewust wording verkennen en verleggen. Met Yin Yoga leer jezelf beter kennen, niet alleen lichamelijk maar ook mentaal

Yin Yoga is mijn passie. Ik vind het geweldig om tijdens deze lessen mensen bewuster te laten worden van zichzelf, zodat zij zich uiteindelijk beter gaan voelen.

Naast de Yin lessen verzorg ik ook pilates lessen. Deze zijn gericht op het versteken van de spieren, ook bij deze lessen vindt ik het belangrijk dat mensen bewust zijn hoe en waarom ze een oefening uitvoeren.


Aïsha Zafirah

Mijn naam is Aїsha Zafirah.

De yogalessen die ik verzorg worden vanuit de ´Vinyasa Yoga´ ingevuld en zijn een combinatie van meditatie, visualisatie en lichamelijke en geestelijke in- en ontspanning, met als doel het creëren van een nog diepere verbinding met jouw innerlijke kern.
Naast yogadocent ben ik opgeleid als ´Mindfulness Based Cognitive Therapist´, richt ik mij op het geven van workshops en ben ik spiritueel coach. Ik geloof in geluk. Geluk is een mindset. Hierdoor maak ik in mijn lessen dan ook veel gebruik van meditatie- en visualisatietechnieken die zich richten op de bewustwording van gedachtes en de kunst van het transformeren van negatieve gedachtepatronen. Naast dit mentale aspect ligt de focus op het hebben van lichamelijk bewustzijn en hoe we onze relatie en de balans tussen lichaam, geest, emotie en ziel kunnen versterken.
In mijn lessen maak ik gebruik van mijn kennis over de elementen, chakra’s, het energetisch lichaam en de maancyclus. Daarnaast maak ik met name tijdens de savasana gebruik van klank (drum, kristallenklankschalen, stem), kristallen, etherische oliën en andere elementen als ondersteuning, zodat elke les een unieke beleving is. Ik zie je graag op de mat!
“Yoga is not a religion. Yoga is a science.
A science of well-being,
Science of youthfulness,
Science of integrating body, mind and soul.”
– Amit Ray