Victorie Plaza 2.0

 16 Augustus hebben we onze deuren na de verbouwing weer geopend en kan iedereen binnen sporten in onze vernieuwde Fitness!

We blijven natuurlijk de richtlijnen van het protocol voor sportscholen volgen zodat iedereen veilig en verantwoord gebruik kan maken van de fitness ruimte, eGym, groepslessen en het Yoga centrum.

1 Juli hebben wij onze deuren weer geopend en kan iedereen weer binnen sporten!

We volgen natuurlijk de richtlijnen van het protocol voor sportscholen zodat iedereen weer gebruik kan maken van de fitness ruimte, eGym, groepslessen en het yoga centrum.

We staan voor veilig en verantwoord sporten!

Zo werkt het bij Victorie Plaza

Het creeëren van een veilige omgeving om weer te kunnen sporten is het allerbelangrijkste. Het borgen van voldoende afstand is daarin leidend, we volgen daarin het protocol voor sportscholen. Om dat te realiseren vragen we je om te reserveren. Dat kan voor fitnesstraining, voor eGym maar ook voor de groeps- en yogalessen.

Wij werken met vaste tijdsblokken van 1 uur per reservering. Je kunt 2 uur achter elkaar reserveren, om 2 uur in de fitness te trainen of een uur fitnesstraining met een groepsles te combineren. Het helpt ons enorm als iedereen niet meer dan 15 minuten voor aanvang van het trainingsuur of de groeps- of yogales bij ons komt.

We maken extra schoon en vragen jullie ook voor en na gebruik de apparaten en materialen schoon te maken. We ventileren extra door deuren open te houden.

Wij begrijpen dat dit allemaal anders is dan jullie bij ons gewend zijn. Bij voorbaat bedankt voor jullie begrip voor deze maatregelen.

Reserveren kan eenvoudig via de Sportivity app

Fitnesstraining

In de Sportivity app is een nieuwe groepsles aangemaakt genaamd ‘Fitness’. Die gebruik je om voor je Fitnesstraining te reserveren.

Per uur zijn er 35 plaatsen beschikbaar, waarbij jullie verdeeld kunnen trainen op de krachttoestellen beneden en de cardio apparatuur en trainingsruimtes boven. Je kunt precies zien hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn.

 

eGym

In de Sportivity app is een nieuwe groepsles aangemaakt genaamd ‘eGYM’. eGYM leden kunnen hier voor de eGYM en de connected cardio apparatuur reserveren.

Per uur zijn er 10 plaatsen beschikbaar (verdeeld over de eGYM en Cardio apparatuur; wisselen na 30min.). Met de nieuwe opstelling is er voldoende ruimte tussen de apparatuur om veilig te trainen.

Registreer je nu voor de Sportivity app en reserveer direct een plaats!

Om te kunnen reserveren vragen we om je om éénmalig te registreren voor de Sportivity app. Je moet daarvoor wel het emailadres gebruiken waarmee jij ook in het Victorie Plaza ledensysteem bent aangemeld. Volg de stappen en je kunt daarna direct reserveren voor je fitnesstraining, voor de eGym en voor de groeps- en yogalessen.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via de telefoon 072-5 111 390 of stuur ons een mailmet je vragen.

Klik op het plaatje voor een video met uitleg over het installeren van Sportivity.