Back in business!

 1 Juli hebben we weer onze deuren geopend en kan iedereen weer binnen sporten!

We volgen natuurlijk de richtlijnen van het protocol voor sportscholen zodat iedereen weer gebruik kan maken van de fitness ruimte, eGym, groepslessen en het Yoga centrum. We staan voor veilig en verantwoord sporten!

1 Juli hebben wij onze deuren weer geopend en kan iedereen weer binnen sporten!

We volgen natuurlijk de richtlijnen van het protocol voor sportscholen zodat iedereen weer gebruik kan maken van de fitness ruimte, eGym, groepslessen en het yoga centrum.

We staan voor veilig en verantwoord sporten!

Zo werkt het vanaf 1 juli

Het creeëren van een veilige omgeving om weer te kunnen sporten is het allerbelangrijkste. Het borgen van voldoende afstand is daarin leidend, we volgen daarin het protocol voor sportscholen. Om dat te realiseren vragen we je om te reserveren. Dat kan voor de vrije fitness, voor eGym maar ook voor de groepslessen.

Voor de maanden juli en augustus gaan we werken met vaste tijdsblokken van 1 uur per reservering. Ook de groepslessen zullen op deze tijden starten.

Tussen de uren zit 15 minuten tijd zodat er voldoende tijd is om veilig de ruimte te verlaten en nieuwe mensen toe te laten. Via je mobiele telefoon en/of via de instructeur krijg je een bericht wanneer jouw tijd erop zit en de volgende sporter aan de slag kan.

Voor extra hygiene hebben we extra schoonmaakrondes ingepland van 12:00 tot 13:00 uur en van 17:00 tot 18:00 uur.

Wij begrijpen dat dit allemaal anders is dan jullie bij ons gewend zijn. Bij voorbaat bedankt voor jullie begrip voor deze maatregelen.

Reserveren kan eenvoudig via de MyWellness app

Vrije fitness

In de MyWellness app is een nieuwe groepsles aangemaakt genaamd ‘Fitness’. Die gebruik je om voor vrij fitnessen te reserveren.

Per uur zijn er 26 plaatsen beschikbaar, waarbij jullie verdeeld kunnen trainen op de krachttoestellen beneden en de cardio en ruimtes boven. Je kunt precies zien hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn.

 

eGym

In de MyWellness app is een nieuwe groepsles aangemaakt genaamd ‘eGYM’. eGYM leden kunnen hier voor de eGYM en de connected cardio apparatuur reserveren.

Per uur zijn er 8 plaatsen beschikbaar (4 op eGYM en 4 op de Cardio; wisselen na 30min.). Op deze manier zorgen we ervoor dat er steeds 1 leeg toestel tussen de bezette toestellen staat.

Senioren uren 65+ only

Speciaal voor onze Senior leden hebben wij een aantal uren exclusief voor onze Senior leden ingepland.

Alleen leden met een Senior abonnement kunnen voor deze uren boeken. Alle andere uren zijn natuurlijk ook gewoon te boeken als Senior lid.

Registreer je nu voor de MyWellness app en reserveer direct een plaats!

Om te kunnen reserveren vragen we om je om éénmalig te registreren voor de Mywellness app. Je moet daarvoor wel het emailadres gebruiken waarmee jij ook in het Victorieplaza ledensysteem bent aangemeld. Volg de stappen en je kunt daarna direct reserveren voor de vrije fitness , voor eGym en voor de groepslessen.

www.mywellness.com/victorieplaza

Klik op het plaatje voor een video met uitleg over het installeren van MyWellness.