Fitness

Wil je met fitness aan je conditie werken op een sportief verantwoorde en gezonde manier? Dan is Victorie Plaza is dé ontmoetingsplek voor jou!

Heb je al jaren niets aan sport gedaan? Geen probleem. We bouwen het samen met jou weer op via je persoonlijke fitnessprogramma. Maar ook als meer getrainde recreant of als (kracht)sporter ben je van harte welkom. Ons team van gediplomeerde instructeurs en coaches staat voor je klaar. In een actieve en ontspannen sfeer!

Groepslessen: samen in shape!

Bij Victorie Plaza hebben we wat betreft fitness een ruime keuze aan groepslessen. Lekker intensief bewegen op een manier die helemaal past bij jou. En nog leuker: je traint en beweegt in een groep met anderen die hetzelfde enthousiasme hebben. Dus hou je ook elkaar in beweging. Samen in shape! Wordt het bijvoorbeeld Bodypump, HiiT, Steps, (kick)bokstraining, werken aan je core of een van de andere groepslessen? Kies zelf en doe mee!

Personal trainers

Bij Victorie Plaza krijg je gecertificeerde begeleiding in de fitness. De fitnessinstructeur helpt en adviseert je en stelt een passend persoonlijk trainingsschema op. Wil je meer hulp bij het behalen van je doelstellingen? Kies dan voor een personal trainer! Met een personal trainer werk je gericht één-op-één samen om nog beter jouw doelen te realiseren.

100% persoonlijke aandacht, trainen wanneer en hoe vaak het jou uitkomt, samen werken aan een gezonde levensstijl. Jij bepaalt en evalueert samen met je personal trainer de route en de voortgang van je eigen ontwikkeling.

Victorie Plaza werkt samen met een zeer divers team van ervaren Personal Trainers, elk met eigen specialisaties en profiel. Maak hieronder kennis met ze!

Tijden Fitnessbegeleiding

Maandag t/m vrijdag

  • 07:00 uur – 22:00 uur

Zaterdag en zondag

  • 08:00 uur – 16:00 uur
Kom jij ook naar Victorie Plaza?

Heb je een vraag of een opmerking? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op!