Victorie Plaza Yoga

(Hot) Yoga in de regio Alkmaar, Bergen en Heiloo. Laat je gedachten los en luister naar je lichaam. Yoga is de perfecte combinatie van beweging en ontspanning. Op zoek naar Yin, Aerial of Hot Yoga? Je vindt het bij Victorie Plaza Yoga!!

De perfecte combinatie tussen
beweging en ontspanning

Yoga leert je dichter bij jezelf te komen door middel van het samenbrengen van ademhaling, beweging en intentie. Dit helpt je in het dagelijks leven bijvoorbeeld weer in het beter omgaan met stress. Daarnaast is yoga een goede boost voor je immuunsysteem en kun je er naast meer flexibiliteit ook ontzettend veel kracht mee ontwikkelen. Yoga is tijd voor jezelf om aan jouw mentale en fysieke gezondheid te werken.

#SamenBlijvenWeInBalans

YOGA is voor iedereen

Jong, oud, man, vrouw, lenig, stijf, energiek, vermoeid, gezond of kwakkel je een beetje… Iedereen is welkom. Kom gerust eens langs bij een van onze lessen en ervaar het rustgevende gevoel van yoga. Ben je zwanger, heb je lichamelijke klachten of medische bijzonderheden, bespreek dat dan eerst met je behandelend arts en de yoga-instructrice.

Victorie Plaza Yoga biedt veel verschillende yogavormen aan. Van de meer klassieke vormen zoals Yin Yoga en Hatha tot uniek voor Alkmaar de Aerial en Hot Yoga. Een aantal lessen (o.a. Yin Yoga) geven we in de restwarmte van Hot Yoga. De warmte neemt gedurende de lessen geleidelijk af.

Proefabonnement & privé lessen

Wil je erachter komen welke yogalessen jou het best liggen? Neem dan een proef- abonnement. Daarmee kun je binnen veertien dagen drie verschillende yogavormen uitproberen voor slechts € 32,50.

Alle aandacht voor jezelf en een 100% individuele begeleiding? Boek voor 60,- een privé les bij ons. Vraag het nu aan via info@victorieplaza.nl of bel ons op 072 – 5 111 390.

Onze yogastudio

Bij Victorie Plaza hebben we een professionele yogastudio met 2 prachtige zalen, volledig afgescheiden van het fitnesscentrum. In de Hot Yoga zaal boven maken we gebruik van infrarood panelen om de ruimte tot 40º C op te warmen. Net als de zonnestralen, verwarmen infrarood panelen voor een zeer groot deel de objecten in de ruimte in plaats van de lucht. De straling / energie wordt afgegeven aan jouw lichaam en deze wordt daardoor opgewarmd.

Boven vind je ook onze luxe lounge, met een rustgevende sfeer met openhaard, zitjes en kaarsen. Na afloop van je les kan je daar gezamenlijk een gratis kop thee drinken en even napraten.

Inschrijven

Inschrijven voor YOGA bij Victorie Plaza gaat supergemakkelijk. In drie simpele stappen word je lid. Als je wilt kun je zelfs meteen beginnen. Doe je mee? Tot straks bij Victorie Plaza in Alkmaar!

1
Abonnement
2
Jouw gegevens
3
Bevestigen
Stap 1 van 3
Kies jouw abonnement
Jij bepaalt zelf de duur van je abonnement. Wil je een maand- of een jaarabonnement? Hier onder kun je kiezen. En hoe langer je abonnement loopt, hoe voordeliger je maandbedrag.
Maand
Onbeperkt
62,50
p/m
Kies deze
Vanaf:
Naar stap 2
Jaar
Onbeperkt
57,50
p/m
Bespaar 60,-
Kies deze
Vanaf:
Naar stap 2
Maand onbeperkt62,50per maand
Maand 1 les per week45,-per maand
Jaar onbeperkt57,50per maand
10-rittenkaart13510 lessen
Yoga proef abonnement 2 weken32,503 lessen
Yoga losse les15per les
Bandje toegang10

Let Op:

Onze abonnementen lopen vanaf de 1-ste van de volgende maand. Wil je meteen beginnen, dan moet je het restantbedrag voor de lopende maand via iDEAL voldoen. Ook moet je een toegangsbandje kopen bij de receptie.