Doe mee!

Victorie Plaza is niet zomaar een sportschool. Bij ons draait het om de meest uiteenlopende aspecten van een fit, gezond en evenwichtig leven. Body en mind in balans. Beweging, voeding en welbevinden.

Body en mind in balans

Iedereen heeft individuele redenen om bij ons te trainen én te ontspannen. Daarin is elk mens weer anders. Maar wij kijken ook naar wat we met elkaar gemeen hebben. Zoals contact met elkaar, een gevoel van thuis zijn en op je plek zijn. Ook dat vinden we bij Victorie Plaza heel belangrijk.

Daarom maken we ons sterk om een omgeving te bieden waar mensen zich prettig voelen. Omdat je sport voor de weldadige ontspanning of liever om prestaties te leveren. Misschien omdat dat je kracht wilt opbouwen of je hoofd leegmaken. Het maakt niet uit je jong of oud bent, man of vrouw. Bij Victorie Plaza willen we het mogelijk maken dat mensen samen dingen bereiken, waarbij iedereen zichzelf kan zijn en blijven.

Neem contact op met VP
Ik wil me direct inschrijven

Wil jij ook meedoen?

Heb je een vraag of een opmerking? Vul het onderstaande
formulier in en we nemen contact met je op!


Tarieven Fitness

Maandabonnement40,-per maand
Kwartaalabonnement35,-per maand
Jaarabonnement32,50per maand
Senior Jaarabonnement30,-per maand
(Bij vooruitbetaling van een jaarabonnement krijg je 5% korting!)
Losse groepsless fitness / toegang fitness / proefles fitness8,-
Inschrijfgeld25,-
Borg TGS-sleutel25,-

Let Op:

Onze abonnementen lopen vanaf de 1e van de volgende maand. Wil je meteen beginnen, dan kun je het restantbedrag voor de lopende maand voldoen via iDEAL. De borg voor de TGS-sleutel betaal je bij je eerste bezoek bij de receptie van Victorie Plaza.