Niet naar de sportschool maar toch samen blijven sporten? Doe nu mee met de online fitness lessen van Victorie Plaza of doe mee met de buiten lessen en blijf fit.
Doe nu gratis mee!
met de Online lessen
Aanmelden
Speciaal voor leden!
volg de buiten lessen!
Lesrooster

Zakelijk

Vergaderarrangementen

Sport en zaken zijn uitstekend te combineren. Victorie Plaza is daarom een ideale locatie voor een vergadering, een presentatie of een workshop. Sportief en sfeervol tegelijkertijd. Maar ook voor trainingen of teambuilding hebben we alles in huis. Bovendien parkeren gasten bij ons gratis voor de deur!

De trendy ambiance van Victorie Plaza is een warm welkom voor je (zaken)partners, klanten en medewerkers. Wij bieden alle faciliteiten om een evenement te laten slagen. Van seminar tot spinningles. En van tennistoernooi tot tapasdiner. Mogelijkheden volop!

Zalen en ruimtes

Victorie Plaza heeft voor elk evenement een geschikte ruimte. Dat geldt zowel voor de sportieve activiteiten als de serieuzere zaken. Zo vind je hier onder meer een directiekamer voor maximaal twaalf personen en een vergaderzaal tot twintig personen. Ook hebben we een presentatiezaal met een capaciteit tot vijftig personen. De ruimtes zijn zowel apart als gekoppeld te gebruiken. Daardoor zijn we flexibel in de groepsgrootte en gebruiksmogelijkheden.

In onze tennis- en evenementenhal kun je gebruik maken van vier wedstrijdbanen. Verder hebben we in ons sport- en wellnesscentrum een fitnesszaal, een spinningzaal, een klimwand, hoogtetrainingskamers en diverse andere ruimtes die multifunctioneel zijn. En uiteraard biedt Victorie Plaza uitstekende horecavoorzieningen met een sportcafé en een heerlijk terras.

Organisatie en ondersteuning

Onze medewerkers denken graag met je mee om je evenement tot een succes te maken. Bij onze receptie vertellen we je graag meer. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Dan kunnen we samen brainstormen over de uitwerking van een thema of concept.

Bedrijfsuitjes

Victorie Plaza Sport en Wellness heeft haar activiteiten uitgebreid met een zeer sfeervolle locatie, waar je kunt bowlen en kegelen. Een echte aanwinst! De nieuwe combinaties van sportieve bedrijfsuitjes zijn oneindig. Wat dacht je van een professionele Zumba-les? Of kies e voor een kleine tenniscompetitie of een inspannende spinningles? Wat het ook wordt, daarna ga je met al je collega’s ontspannen, lekker borrelen en bowlen.

Ook qua eten is alles perfect geregeld. Victorie Plaza verzorgt bijvoorbeeld uitstekende buffetten. Italiaans, Spaans, een heerlijke High Tea…  En fondue of gourmet? Ja hoor, ook dat kan!

Eigenlijk is alles bij ons mogelijk. Neem contact met ons op om een fantastisch bedrijfsuitje, verjaardagsfeest of bijvoorbeeld huwelijksfeest te organiseren.

Telefoon: 072-5111390 – E-mail: info@victorieplaza.nl

Kom jij ook naar Victorie Plaza?

Heb je een vraag of een opmerking? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op!