eFitness

eFitness is dé perfecte oplossing voor mensen die fit, vitaal en meer weerstand willen, maar relatief weinig tijd hebben. Langere tijd niet gesport? Ook dán is eFitness ideaal!

Slimme trainingstoestellen

Bij eFitness staan 3 typen circuit workouts centraal: eGYM – kracht, Smart Flexx – flexibiliteit en Smart Cardio – conditie. Deze vorm van trainen wordt individueel ingesteld en gaat specifiek in op bepaalde spiergroepen. Het zorgt voor een optimale mix tussen beweging, training en flexibiliteit.

Alle apparaten – kracht/ flexibiliteit / uithoudingsvermogen – worden individueel op jouw lichaam en doelen ingesteld voor het beste individuele resultaat. De voortgang en je trainingsresultaten zijn direct inzichtelijk in je persoonlijke Victorie Plaza app. Je traint effectief en efficiënt, vanaf 30 minuten per keer.

Gratis en vrijblijvend kennismaken met eFitness? Neem contact met ons op en plan jouw afspraak in.

eGYM

eGYM is een circuit van 12 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam.

Samen met de eGYM-instructeur doe je de intake test en worden alle toestellen gekoppeld aan jouw gegevens. Je zitposities, trainingsgewichten en trainings- resultaten worden automatisch bewaard op je persoonlijke account, en zijn in te zien in de eGYM app.

Elke deelnemer traint even lang op een toestel en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet.

Smart Flexx

Binnen dit trainingssegment worden principes uit de yoga en medische sport-therapie op een vernieuwende manier gecombineerd.

De 4 Smart Flexx apparaten bieden de mogelijkheid om diverse spiergroepen weer op de juiste lengte te brengen en zorgen daarnaast voor een verbeterde houding. Zeker voor hen die veel zitten een aanrader!

Omdat net als bij onze eGYM, de apparaten persoonlijk op individuele behoeften worden ingesteld, trainen onze leden optimaal en op niveau voor een soepel lichaam en een gezonde houding.

Smart Cardio

Smart Cardio is onze digitale cardio trainingsoplossing en de perfecte aanvulling op de krachttoestellen van eGYM.

Ook hierbij worden alle apparaten – Treadmills, ClimbMills, Ascent Trainers, Ellipticals, Hybrid Cycles en Upright Cycles – individueel op jou afgestemd en kun je jouw persoonlijke voortgang volgen op het interface of in de app. Daarnaast geven de meeste apparaten de mogelijkheid om muziek en series te streamen op de display.

Hierdoor behalen zelf de meest fanatieke bankhangers effectief hun persoonlijke doel.

Inschrijven

Inschrijven voor eFitness bij Victorie Plaza gaat supergemakkelijk. In drie simpele stappen word je lid. Als je wilt kun je zelfs meteen beginnen. Doe je mee? Tot straks bij Victorie Plaza!

1
Abonnement
2
Jouw gegevens
3
Bevestigen
Stap 1 van 3
Kies jouw abonnement
Jij bepaalt zelf de duur van je abonnement. Wil je een maand-, een kwartaal- of een jaarabonnement? Hier onder kun je kiezen. En hoe langer je abonnement loopt, hoe voordeliger je maandbedrag.
Maand
Onbeperkt
70,-
p/m
Kies deze
Vanaf:
Naar stap 2
Kwartaal
Onbeperkt
62,50
p/m
Bespaar 22,50
Kies deze
Vanaf:
Naar stap 2
Jaar
Onbeperkt
57,50
p/m
Bespaar 150,-
Kies deze
Vanaf:
Naar stap 2
Senior 65+
Onbeperkt
50,-
p/m
(alléén in jaar abonnement)
Kies deze
Vanaf:
Naar stap 2

Tarieven eFitness

Jaarabonnement57,50per maand
Senior jaarabonnement50per maand
(Bij vooruitbetaling van alle jaarabonnementen krijg je direct 5% korting!)
Kwartaalabonnement62,50per maand
Maandabonnement70per maand
Bandje toegang10

Let Op:

Onze abonnementen lopen vanaf de 1e van de volgende maand. Wil je meteen beginnen, dan kun je het restantbedrag voor de lopende maand voldoen via iDEAL. Tevens moet je een toegangsbandje aanschaffen bij de receptie.