Horeca

Vip Plaza, daar ben je altijd welkom!

Een sportcentrum is niet compleet zonder een goede en gezellige plek voor een (gezond) drankje en een hapje. Victorie Plaza heeft een gezellige bar, een sfeervolle open haard en een trendy uitstraling: Vip Plaza!

In dit stijlvolle sportcafé kun je goed en gezellig napraten met een verse kop koffie, een bijzonder biertje of bijvoorbeeld een goed glas wijn. En terwijl jij je ontspant, kijk je door de grote ramen fantastisch uit op de inspanning van collega-sporters.

Het Vip Plaza-team maakt graag een heerlijk kopje koffie of cappuccino voor je, of bijvoorbeeld een rijk belegde meergranen-pistolet met filet americain. Kijk op onze menukaart voor nog meer heerlijke broodjes, diverse koffies, gezonde smoothies en een ruime keuze in (sport)dranken.

Doe mee, geniet mee bij Vip Plaza!

Feestje

Vip Plaza is niet alleen dé plek voor als je na het sporten een lekkere versnapering of kopje koffie wilt. Hier vind je ook de ideale locatie voor een bedrijfsfeest of verjaardagsfeest.

Wij faciliteren groepen van 25 tot 250 personen met de meest uiteenlopende wensen. Of het nu gaat om een sportieve teambuildingsdag met na afloop een lekkere BBQ, of een intiem verjaardagsfeestje met een band of dj. Alles is in overleg te realiseren!

Meer weten? Mail dan naar info@victorieplaza.nl voor alle mogelijkheden!

Kom jij ook naar Victorie Plaza?

Heb je een vraag of een opmerking? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op!