Online lessen bij
Victorie Plaza

Gezond zijn en fit zijn is heel erg belangrijk. Sporten en bewegen dragen bij aan een gezonde levensstijl en betere weerstand. In deze tijd is dat duidelijker dan ooit. We kunnen op dit moment helaas nog niet naar de sportschool, maar Victorie Plaza biedt Online lessen aan!

Doe jij ook mee?

Gezond zijn en fit zijn is heel erg belangrijk. Sporten en bewegen dragen bij aan een gezonde levensstijl, in deze tijd is dat misschien nog duidelijker dan ooit. We kunnen op dit moment helaas niet naar de sportschool maar Victorie Plaza heeft daar iets op gevonden! We bieden namelijk Online streams aan via het populaire Zoom platform.

Doe jij ook mee?

Doe nu gratis mee!

Als sportcentrum is gezondheid en fitheid onze passie. Victorie Plaza draagt graag bij aan jouw gezondheid en vitaliteit en willen dat graag met iedereen delen. Victorie Plaza biedt haar leden al geruime tijd de mogelijkheid om deel te nemen aan online lessen om samen te sporten en elkaar online te ontmoeten.

Vanwege het grote succes en de vele deelnemers hebben we besloten om de fitness en yoga online lessen toegankelijk te maken voor iedereen, ook als je nog geen lid bent!

Zo werkt het

Het enige wat we vragen is om je éénmalig aan te melden, we zetten je op een mailinglijst zodat we jou het programma met de links die toegang geven aan de lessen kunnen sturen.

Victorie Plaza

#SamenBlijvenWeFit!

Direct aanmelden