Online lessen bij
Victorie Plaza

Gezond zijn en fit zijn is heel erg belangrijk. Sporten en bewegen dragen bij aan een gezonde levensstijl en een betere weerstand. In deze tijd is dat belangrijker dan ooit. We kunnen op dit moment helaas beperkt naar de sportschool, maar Victorie Plaza versterkt haar aanbod met online lessen in de avond voor alle leden!

Doe jij ook mee?

Gezond zijn en fit zijn is heel erg belangrijk. Sporten en bewegen dragen bij aan een gezonde levensstijl, in deze tijd is dat misschien nog duidelijker dan ooit. We kunnen op dit moment helaas niet naar de sportschool maar Victorie Plaza heeft daar iets op gevonden! We bieden namelijk Online streams aan via het populaire Zoom platform.

Doe jij ook mee?

Aangepast lesaanbod

Vanwege de nieuwe maatregelen stellen wij een groot gedeelte van onze groepslessen online beschikbaar.

Als sportcentrum is gezondheid en fitheid onze passie. Victorie Plaza draagt graag bij aan jouw gezondheid en vitaliteit. Wij bieden daarom onze  leden de mogelijkheid om deel te nemen aan online lessen om samen te sporten en elkaar online te ontmoeten.

Zo werkt het

Reserveer je favoriete lessen zoals voorheen via de Sportivity app. Na de aanmelding ontvang je ca. 30 minuten van te voren een email met de link naar de desbetreffende les. Let op: De link is pas actief 10 minuten voor de lesaanvang. Dit in verband met overloop van andere lessen. Bij vragen, mail dan naar info@victorieplaza.nl

#DoeMee #VoelMee #SamenBlijvenWeFit! #SamenBlijvenWeInBalans

Team Victorie Plaza

Programma online lessen
Maandag 17 juni t/m zondag 23 juni 2020
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
Online Fitness
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
Online Yoga