Zippora

Zippora

Je lichaam, daar sta je mee op en daar ga je mee naar bed. Daar moet je dus iedere dag goed voor zorgen. Zowel met voeding als door te bewegen. Dat moet een manier van leven worden. En vind je het lastig daar een structuur in aan te brengen, dan kan ik je daarmee op weg helpen.

Wie ben ik en wat kan ik voor jou betekenen?

Mijn naam is Zippora Petter, 47 jaar en moeder en ik werk sinds 2002 in de fitness branche. Mijn hele leven ben ik al met sport bezig zoals o.a. badminton, atletiek, tennis, skiën, (1/2marathon) hardlopen. Bedenk een sport en ik heb het wel gedaan. Ik geef ook met veel plezier nog groepslessen zoals Bodypump en Spinning bij Victorie Plaza en andere sportscholen in de omgeving van Alkmaar.
Vanuit die passie ben ik vanaf 2002 in de fitness branche terecht gekomen en daar heb ik jarenlange ervaring opgebouwd in het begeleiden en trainen van mensen. Van tieners tot 65+ er’s of vrouwen in de overgang, mensen met overgewicht tot mensen met Diabetes, mensen die willen afvallen tot mensen die fit willen blijven. Van kleine groepen tot persoonlijke begeleiding. Kort gezegd Personal Training is niet alleen voor mensen die al fit zijn maar mijn specialisatie ligt juist bij de mensen trainen die mijn hulp goed kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van small groep training (een training met 2 tot 4 mensen met hetzelfde doel). Of natuurlijk 1 op 1. Bij Victorie Plaza of des gewenst op elke andere plek.

Ik vind het een uitdaging om met mensen te werken en met hen te bewegen op een manier die het beste bij hen past en dit te laten integreren in het dagelijks leven.
Je lichaam heeft beweging nodig om optimaal te blijven functioneren en ik kijk graag met jou naar de mogelijkheden.

Zippora
www.zipfit.nl

contact:
zippie27@hotmail.com