Fitness

Wil je met fitness aan je conditie en weerstand werken op een sportief verantwoorde en gezonde manier? Dan is Victorie Plaza is dé ontmoetingsplek voor jou!

Actief sporten

in een ontspannen sfeer

Heb je al jaren niets aan sport gedaan? Geen probleem. We bouwen het samen met jou weer op via je persoonlijke fitnessprogramma. Maar ook als meer getrainde recreant of als (kracht)sporter ben je van harte welkom. Ons team van gediplomeerde instructeurs en coaches staat voor je klaar. In een actieve en ontspannen sfeer!

#SamenBlijvenWeFit

Groepslessen: samen in shape!

Bij Victorie Plaza hebben we wat betreft fitness een ruime keuze aan groepslessen. Lekker intensief bewegen op een manier die helemaal past bij jou. En nog leuker: je traint en beweegt in een groep met anderen die hetzelfde enthousiasme hebben.

Dus hou je ook elkaar in beweging. Samen in shape! Wordt het bijvoorbeeld Bodypump, HiiT, Steps, (kick)bokstraining, werken aan je core of een van de andere groepslessen? Kies zelf en doe mee!

Inschrijven

Inschrijven voor Fitness bij Victorie Plaza gaat supergemakkelijk. In drie simpele stappen word je lid. Als je wilt kun je zelfs meteen beginnen. Doe je mee? Tot straks bij Victorie Plaza!

1
Abonnement
2
Jouw gegevens
3
Bevestigen
Stap 1 van 3
Kies jouw abonnement
Jij bepaalt zelf de duur van je abonnement. Wil je een maand-, een kwartaal- of een jaarabonnement? Hier onder kun je kiezen. En hoe langer je abonnement loopt, hoe voordeliger je maandbedrag. Of ben je 65+ en wil je gebruik maken van het Seniorenabonnement? Ook dat kun je hier kiezen.
Maand
Onbeperkt
55,-
p/m
Kies deze
Vanaf:
Naar stap 2
Jaar
Onbeperkt
47,50
p/m
Bespaar 90,-
Kies deze
Vanaf:
Naar stap 2
Kwartaal
Onbeperkt
50,-
p/m
Bespaar 15,-
Kies deze
Vanaf:
Naar stap 2

Tarieven Fitness

Maand55per maand
Kwartaal50per maand
Jaar47,50per maand
Senior Jaar39,50per maand
Jeugd 15-17jr Jaar32,50per maand
Student 18-23jr Jaar39,50per maand
(Bij vooruitbetaling van alle jaarabonnementen krijg je direct 5% korting!)
VP proef abonnement 14 dagen303 lessen of trainingen
Groepsles / toegang fitness15per les / training
Bandje toegang10

Let Op:

Onze abonnementen lopen vanaf de 1e van de volgende maand. Wil je meteen beginnen, dan kun je het restantbedrag voor de lopende maand voldoen via iDEAL. Tevens moet je een toegangsbandje aanschaffen bij de receptie.

Kom jij ook naar Victorie Plaza?

Heb je een vraag of een opmerking? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op!